Em considero pagesa-pastissera i acompanyant en processos d’espeleologia personal.
La meva trajectòria laboral ha sigut ben diversa, des de cambrera o ajudant de cuina, a administrativa de l’Administració Pública o empreses privades. En aquests últims anys m’he anat formant en diverses tècniques i mètodes, primer com a sistema d’autoajuda, en un moment personal molt dur, i amb el temps, per a conèixer-me millor:
- Tècnica en forneria, pastisseria i confiteria.
- formada a Sitges del 2014 al 2016, realitzant les pràctiques, i ara la temporada de mones per Pasqua, a la pastisseria Cabal a l’Espluga de Francolí.
- Mestra de Reiki.
- del primer nivell a l’últim, cursat a Montbrió, del 2019 al 2022, amb la Mestra Marisa Scanio de Tierra de Magos.
- Especialista i Trainer en Focusing.
- m’he format en diferents escoles, començant per Focusing Montserrat, Eva Yera i, finalment, a FocusingThus. Entre Sant Benet de Montserrat, on-line i Madrid, del 2019 al 2023.
- Facilitadora en Alba Emmoting Vivencial.
- formada amb Stella Castro i Aya Yébenes a la seva escola Alba Emoting Vivencial a Madrid. Durant el 2023 i 2024.
En aquest moments m’estic formant en Geometria Sagrada amb l’Assum Vila-seca a Lleida.